Преси для піци SPZ Sigma - Італія.
Піца-преси Sigma SPZ 40 і SPZ 50 використовують холодний метод формування тістової заготовки. Повністю імітують ручну працю піццайоли.
Прес для піци Sigma SPZ дозволяє надавати тісту необхідну форму при певній товщині.
Система мікророзкатування полягає в приготуванні основи для піци без нагрівання, як якщо б це робив професіонал і дбайливо розкатував тісто, що не змінює його структури.
Основні переваги:
• Холодний метод (Cool System "SPRIZZA") формування тістової заготовки для піци.
• Запатентована система мікро-роликів.
• Формування края піци.
• Товщина піци регулюється.
• Автоматичний запуск/зупинка преса.
• Відповідність стандартам ЄС.
Технічні характеристики:
Модель | Діаметр круга, мм | Розміри, мм | Потужність, кВт | Вага, кг |
SPZ 40 | 400 | 570 x 670 x 770 | 0,55 | 120 |
SPZ 50 | 500 | 700 x 820 x 840 | 0,75 | 150 |